- Lorenzos fornemmelse for is
Bageriet BRØD er et fantastisk…
Bageriet & Ismejeriet BRØD
17/05/2020/by adminGudhjem Special – nu med hjemmelavet is
16/05/2020/by adminIspinde på bøffelmælk
I november holdt jeg iskursus på Eldrimner - som er Sveriges center for madhåndværk. Det ligger i Jämtland mere end 1000 km oppe i det lange Sverige nær byen Östersund.
13/01/2020/by adminIskursus i Stockholm
Flere og flere vil lære at lave is og nogle giver et iskursus…
07/11/2019/by adminSmag for Livet
Smag for Livet - iskursus på Hotel- og Restaurantskolen
Smag…
18/10/2019/by adminSmag…
Iskurser på Garveriet i Floda
I denne måned har jeg holdt to meget velbesøgte iskurser på…
22/09/2019/by adminIs med flydende kvælstof
Naturlig is frosset med flydende kvælstof
Teambuilding er…
22/09/2019/by adminTeambuilding er…
Mäjens Glass & Maräng
Is med masser af friske æg på Mäjens Glass & Maräng
Denne…
22/06/2019/by adminDenne…
Grønlandsk Is
Grønland er kendt for sin indlandsis. Indlandsisen er dannet…
07/06/2019/by adminDagtilbuddet Kilden – Socialøkonomi – Esrum Møllegårds Café
I 1151 tog Ærkebiskop Eskil initiativ til at anlægge et Cistercienserkloster…
26/05/2019/by adminGode links
www.smagenafdanmark.dk
www.culinary-heritage.com
www.christinadahl.dk
Kontakt
Thorkil Boisen
Strandvejen 165, 3. sal
2900 Hellerup
30 53 98 70
Strandvejen 165, 3. sal
2900 Hellerup
30 53 98 70