Meld dig til et iskursus
Mine iskurser kan afholdes på aftenskoler, i restauranter og caféer og i køkkenet hos en landmand eller under åben himmel, når bare der er strøm og vand. Kun fantasien sætter grænser.
Jeg har en transportabel ismaskine, som kan producere 2 liter på 10 min. Der skal også bruges tid på opvarmning af grundblanding, men i løbet af 3-4 timer vil vi kunne fremstille 15-20 liter is på jeres egen råvarer.
Der kan være omkring 10 deltagere på hvert kursus. Ved flere deltagere vil det blive vanskeligere at komme til at lave så meget.
I løbet af kurset vil du få en introduktion til isens historie, og du vil komme til at lave både flødeis, mælkeis og sorbet.
Hvis deltagerne går med overvejelser om at starte egen isproduktion vil der også blive tid til at tale om indretning af produktionslokaler og driftsøkonomi.
Konsulentrådgivning
Er du allerede kommet så langt i dine overvejelser, at du vil i gang med din egen isproduktion og skal til at finde og indrette et egnet lokale, indkøbe maskiner osv. så vil jeg også kunne bidrage med det på konsulentbasis.